A Széchenyi téri üzlet október 20 - 23-ig ZÁRVA tart! 

Név: Jelszó:
2018.10.14.
Gemini36
Kedves Bálint órások! Én is megengednék magamnak egy enyhe negatív kommentet..talán sokak nevében. Nekem a Magazin..és Az Órás blogja évek óta...
2018.10.13.
Tamás
Tisztelt Bálint Órák! Engedjék meg, hogy a sok-sok pozitív visszajelzés mellett tegyek 1 negatívot is. Régóta figyelem weboldalukat és már...
2018.10.04.
KovácsPéter
Tisztelt Bálint órások! Nagyon örülök és egyben köszönöm a mai napon a Seikomra felszerelt szíjat és a csatot! Udvarias, precíz kiszolgálás...

Vásárlási információk

A vásárlás menete
 

A www.orak.hu weboldalon működő webáruház regisztrációval és regisztráció nélkül is használható.
 

A webáruházban található több ezer termék raktárkészlet-információja percre kész, minden termék mellett valós információ található a termék elérhetőségéről.


A kiválasztott terméket a zöld kosár gomb megnyomásával teheti a virtuális kosarába. Ekkor a bal oldali menüsáv tetején megjelenik a Kosár panel. Itt követheti a kosárba helyezett termékeket, valamint eltávolíthatja, vagy növelheti darabszámukat.

Csak a raktáron lévő, vagy biztosan szállítható termékek mellett található zöld kosár!

A panelen lévő Vásárlás feliratra kattintva juthat a Kosár tartalma oldalra. Itt ellenőrizheti ismét a megvásárolni kívánt termékek adatait, megadhatja a fizetésre és szállításra vonatkozó adatokat, esetleges speciális megjegyzést írhat a megrendeléséhez, majd a Megrendelem gomb megnyomásával leadhatja megrendelését internetes áruházunkban. A Megrendelés gomb lenyomásával vásárlása aktiválódik, és a kosarába tett termék(ek) raktárkészletünkből leválasztódik.


A megrendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk a megrendeléskor megadott e-mail címére, amelyben minden információt megtalál a vásárlásra vonatkozóan, majd folyamatosan e-mailben tájékoztatjuk a csomagolás és a szállítás helyzetéről, a csomag nyomonkövethetőségéről.

Amennyiben a személyes átvételt választotta, e-mail-ben tájékoztatjuk a termék átvételi lehetőségéről.
 


Fizetési feltételek

A megrendelt termékek fizethetők az interneten keresztül bankkártyával, banki átutalással vagy készpénzben az áru átvételekor.


Személyes átvétel esetén Széchenyi téri és Jedlik Ányos utcai üzleteinkben fizethetnek bankkártyával is (maestro, master, visa, visa electron).
 

A honlapon feltüntetett árak az ÁFÁ-t már tartalmazzák, tehát bruttó fogyasztói árak.
 


Jótállási tudnivalók

Egyes tartós fogyasztási cikkekre – így a bruttó 10.000,- Ft feletti vételárú órákra is – a jogszabály 1 éves kötelező jótállást (közkeletű nevén garanciát) ír elő.

Tekintettel a cégünk által forgalmazott termékek kiváló minőségére a kötelező jótálláson felül minden órára és óraforgatóra még 1 év jótállást vállalunk, éspedig a vételártól függetlenül.

A kötelező 1 éves jótállási idő alatt ill. - amennyiben a gyártó ennél hosszabb idejű jótállást vállalt – a gyártó által vállalt jótállási idő alatt jótállási (garanciális) igényét a termékhez mellékelt jótállási jeggyel érvényesítheti – választása szerint – a jótállásban megjelölt szervizekben vagy közvetlenül cégünknél is.
Amennyiben a kötelező jótállási idő letelt, azonban az általunk vállalt jótállás még nem, a jótállási igény csak közvetlenül cégünknél érvényesíthető, szintén jótállási jegy ellenében.

A termékekhez a jótállási jegyet az átvételkor, házhozszállítás esetén pedig a csomagolás előtt érvényesítjük. A jótállás részletei a jótállási jegyben olvashatók.
Kérjük gondosan őrizze meg a jótállási jegyét!

A jótállással ill. jótállási jeggyel nem rendelkező termékeknél (pl. óraszíj, óratároló) az esetleges minőségi kifogások (kellékszavatosság) érvényesítése kizárólag a számla, vagy blokk bemutatása ill. megküldése ellenében történhet.

Amennyiben jótállási igényét közvetlenül cégünknél kívánja érvényesíteni, a problémát lehetőség szerint az átvételtől számított egy hét alatt orvosoljuk (kivéve alkatrészre várás esetén, aminek mi is ki vagyunk szolgáltatva).

A jótállás nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra, ezért az ilyen hibákat csak térítés ellenében áll módunkban kijavítani!

A (kellék)szavatosságra, jótállásra és a szavatossági valamint jótállási ügyintézés további részleteire a Polgári törvénykönyv 159.- 173.§-i, a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet, illetve az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendelet rendelkezései irányadók.


 

 

Elállási/Felmondási jog
A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet
Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.
Az elállási/felmondási határidő az attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.
Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Győri Órás Bt. 9022 Győr, Jedlik Ányos u. 18. Tel: 003696335015, . Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is, amit a termékhez mellékeltünk.
Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.
Az elállás/felmondás joghatásai
Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.
Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.


 

Szerződés nyelve: magyar

 

 

Cégünk adatai

Név: Győri Órás Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság

Rövid név: Győri Órás Bt.

Adószám: 20148955-2-08

Cégjegyzékszám: 08-06-007608, vezetve a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság mint Cégbíróság-nál
Közösségi adószám: HU20148955
Bankszámlaszám: HU31 11101208-20148955-35000008 HUF
Cím: H-9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18.

WEB tárhelyszolgáltató: IRQ Hosting Kft. (Adószám: 23408416-2-42)

 

 Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a www.orak.hu honlapon a kártyás fizetés során forintban történik a tranzakció, függetlenül attól, hogy a kártyabirtokos kártyája nem forint devizanemű.
Az oldalon látható EURO és USD árfolyamokat csupán tájékoztató jelleggel közöljük, a CIB Bank deviza eladási árfolyama szerint.
Az Ön bankszámla kivonatán megjelenő, számlavezetési devizában beterhelt tételben látható összeg – a kártyatársasági, illetve a kibocsátó banki konverziók miatt – minimálisan eltérhet az árfolyamváltozás következtében.
CIB Bank
deviza eladási árfolyam:
Az árfolyam adatok jelenleg nem elérhetők, kérjük próbálja meg később.
AKTUÁLIS
2018.10.09.
JUNGHANS MEISTER MEGA
2018.08.04.
FC RUNABOUT GMT AUTOMATIC
2018.07.17.
MEISTERSINGER LUNASCOPE
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási szabályzat és adatvédelmi tájékoztató