Név: Jelszó:
2018.10.14.
Gemini36
Kedves Bálint órások! Én is megengednék magamnak egy enyhe negatív kommentet..talán sokak nevében. Nekem a Magazin..és Az Órás blogja évek óta...
2018.10.13.
Tamás
Tisztelt Bálint Órák! Engedjék meg, hogy a sok-sok pozitív visszajelzés mellett tegyek 1 negatívot is. Régóta figyelem weboldalukat és már...
2018.10.04.
KovácsPéter
Tisztelt Bálint órások! Nagyon örülök és egyben köszönöm a mai napon a Seikomra felszerelt szíjat és a csatot! Udvarias, precíz kiszolgálás...

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Golda Ákos 2014.12.02.
Kedves ÓRÁSOK!

Nem hiába írtam nagy betűkkel a megszólítást! Ez jellemzi nagyságotokat. Ti rátok jellemző a segítőkészség, kedvesség, megbízhatóság, korrekt árak, széles kínálat. Egy szóval a PROFIZMUS! Nem csalódtam ma sem az új órám vásárlásánál Bennetek. Már 5 éve hiszek Bennetek és még nagyon sokáig szeretnék is. Ehhez jó munkát, kitartást és sok szerencsét kívánok Nektek!

Üdvözlettel:

Golda Ákos

Wagner Balázs 2014.11.13.
Professzionális kiszolgálás, korrekt és megbízható szolgáltatás. Valamikor Ausztriáig kellett utazni, hogy hasonlót tapasztaljon a vevő, örömmel tapasztalom, hogy mára a belvárosig is elég.

2014.11.03.
Kedves Krisztina!

Nagyon szépen köszönöm, az óraszíj szakszerű javítását és a gyors szállítási ügyintézésüket.
Csak ajánlani tudom és fogom is Önöket.
Az órát csak Önöknek fogom küldeni szervizelésre a garancia lejárt után is.

Szalók Imre 2014.10.23.
Tegnap érkezett meg Citizen karórám, beállítva, díszdobozban. Nagyon elégedett vagyok nemcsak az órával, hanem a profi ügyintézéssel, hozzáértéssel is. Legközelebbi órámat is Önöknél fogom megvásárolni. A Bálint Órást csak ajánlani tudom mindenkinek. További jó munkát.

Dancsó Tamás 2014.09.19.
Szeretnék gratulálni Önöknek a manapság ritkán tapasztalható magas színvonalú, teljesen vevőbarát, profi kiszolgáláshoz, szolgáltatáshoz, ügyintézéshez! Azt hiszem, ezt tanítani kellene. Aki órát akar venni, itt tegye, velem úgy bántak, mint a szent királyi család tagjával. :) Köszönök mindent!

szabolcs 2014.09.05.
Tisztelt Bálint Órás ! Köszönetemet szeretném kifejezni ! Ma vásároltam EDIFICE karórát nagyon meg vagyok elégedve az órával és a eladói képzettséggel, kedvességgel. Köszönet a kedvezményért !

Piti Sándor 2014.09.03.
Megérkezett a második Önöktől rendelt órám is, egy Casio Rangeman, ami már régóta nagy vágyam volt. Mint korábban is az ügymenet gördülékeny, és külön nagyon pozitív, hogy nemcsak behajítják egy csomagba a terméket és úgy küldik el, hanem nagy gondot fordítanak arra, hogy szállítás közben ne sérüljön meg. Tekintettel arra, hogy már vásároltam korábban itt, a második órára kedvezményt is kaptam. Ismételten 5 csillag....

Jankó Anita 2014.08.31.
Csatlakozni szeretnék az elégedett vevők táborához."Véletlen" betérésből óravásárlás lett a győri boltban.Egy élmény volt minden üzletben töltött perc.A hölgy kedvessége,profizmusa,mindenre kiterjedő tájékoztatása.Csak ajánlani tudom a Bálint Órás céget.Red Bull óratulajdonos leányzó anyukája Veszprémből,nagy tisztelettel.

Piti Sándor 2014.08.19.
ma megérkezett a Citizen "Ecozilla" búvárórám Szegedre. Amellett, hogy az óra minősége kifogástalan, a rendelés lebonyolítása, a tájékoztatás részletessége, a kedvesség, a hozzáállás példaértékű. A következő órámat is innen fogom rendelni. Nagy pacsi Szegedről.

Dudás Zoltán 2014.07.20.
Kb. 2 hete rendeltem Önöktől egy Edifice karórát, mely a rendelés másnapján meg is érkezett. Az óra másodperc pontosra be volt állítva (azóta sem kellet hozzányúlni, pedig nem rádiós), nyomtatott (!) magyar kezelési útmutató mellékeve, plusz kaptam hozzá egy tisztító kendőt is. Maximálisan meg vagyok elégedve, biztosan vissza fogok még térni, ha újabb órára lesz szükségem.

Horváth István 2014.06.27.
Kedves Bálint Órások!
Tegnap vásároltam Önöknél Casio Edifice karórámat. Az óra eladásával kapcsolatos tájékoztatás, segítőkészség, kedvesség páratlan és első osztályú. A plusz óraszíj, amit vettem nagyon tetszik, köszönhető a kedves eladó hölgy részletes tájékoztatásának és szemléltetésének.
További szép napot kívánok!

Pál Péter 2014.05.26.
Egy Szerviz ahol nyugodt szívvel hagyom a Kincseimet!
Köszönöm! :)

Szabó József 2014.04.19.
Egy hónapnyi - én kértem így a szállítási időpontot - várakozás után megérkezett Citizen karórám, pontosan beállítva, feltöltve, amely nagyon szép! Online rendelés utáni visszaigazolás, tájékoztatás az állapotról majd ennek változásáról, példás! Nagyon meg vagyok elégedve! Köszönöm szépen!
A régi órám javítását, felújítását is Önökre fogom bízni!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Cseri Csaba 2014.04.08.
Kedves Péter és Kedves Kolléganők!

Köszönöm a mosolyt a Lányaim arcán ( és az enyémen).
Jó egészséget és kedvet kívánok atovábbi munkához! Majd még jövök.

Barátsággal: Cseri Csaba

Dr Mucsi Gyula 2014.04.04.
Én ugyan nem órát vásároltam, csak egy óraszíjat, de a kedves segítőkész hozzáállást, és a szakszerű, gyors, pontos és precíz gördülékeny bonyolítást meg kell nyilvánosan is köszönnöm. Ennek, a vásárolt, csupán kiegészítőt tekintve különösen nagy jelentőséget tanúsítok. A további munkához sok sikert kívánok !
Köszönöm szépen !

Kozák Máté 2014.03.19.
Még soha nem írtam fórumra, se véleményt nem osztottam meg, de ezt ennyivel muszáj volt megtisztelnem.Tegnap vásároltam Önöknél Casio Edifice órámat, és barátnőm Esprit óráját. Bátyám javaslatára mentem önökhöz. Imádjuk az új óránkat! Egy élmény volt a vásárlás, csodás kiszolgálás, hozzáértés, kedvesség....ha valakinek még mindig kérdés, hogy hol vegyen órát, annak üzenem, hogy: Bálint órás.

Balogh Péter 2014.03.13.
Még karácsonykor vásároltam Önöknél egy Citizen Promaster Sky karórát, amit már régi vágyam volt.
A kiszolgálás, szakmai hozzáértés, kedvesség első osztályú volt.
Engem meggyőztek, a munkájukhoz további sok sikert kívánok!

Daniel... 2014.03.11.
A fene vigye el!..volt végre egy vacak órám,amit munkába hordani szántam. Karcos silány fémszíj..rossz stopper...hopp..a mutató is lepottyant! De jó!..ezt nem kell sajnálni! De mi lenne ha bőrszíjat tennék rá?..hmm..egész pofás...persze..tudhattam volna..itt mindig jó cuccokat tartanak. Nosza..a Kriszta kidobja a löttyedt mutatót és máris használható. De mi van?..a Peti kezében a vekker?..tisztítjaaaa?..kívül-belül?..mi?..a mutató a helyére tehető?..dobd ki!!! Neeeem. Jgy már a stopper is ezred milliméter pontosan müxik! Úristen!..az óra csodás és dögös lett! Most nézelődök a neten....vacak órát keresek..amit munkába tudnék hordani..és nem féltek,hogy megkarcolódik. Azért..köszi! Nórikának külön is..a mosolyáért! Üdv!

Kozák Krisztián 2014.03.03.
Ma vásároltam önöknél Casio Edifice karórát. Az óra nagyon szuper, köszönöm! A kiszolgálás példás! Ha valaki megkérdezi, hogy szerintem hová menjen órát venni, nem kérdés, hogy ajánlani fogom a Bálint órást!

2014.02.27.
Tisztelt Krisztina!

Köszönöm a gyors, korrekt ügyintézést, a kedves szavakat.
Ön és a bolt dolgozói szereztek nekem egy jó napot.
További sok sikert kívánok...
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.11.10.
TISSOT SEASTAR 1000 POWERMATIC 80
2018.10.09.
JUNGHANS MEISTER MEGA
2018.08.04.
FC RUNABOUT GMT AUTOMATIC
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási szabályzat és adatvédelmi tájékoztató