Név: Jelszó:
2018.10.14.
Gemini36
Kedves Bálint órások! Én is megengednék magamnak egy enyhe negatív kommentet..talán sokak nevében. Nekem a Magazin..és Az Órás blogja évek óta...
2018.10.13.
Tamás
Tisztelt Bálint Órák! Engedjék meg, hogy a sok-sok pozitív visszajelzés mellett tegyek 1 negatívot is. Régóta figyelem weboldalukat és már...
2018.10.04.
KovácsPéter
Tisztelt Bálint órások! Nagyon örülök és egyben köszönöm a mai napon a Seikomra felszerelt szíjat és a csatot! Udvarias, precíz kiszolgálás...

Vásárlók könyve

Új bejegyzés

Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Piti Sándor 2016.03.10.
Tisztelt olvasók!

3 éve vagyok ügyfele Bálint Úrnak és csapatának, ez idő alatt az új óra vásárlástól kezdve a javításon keresztül a vásárolt óra 14 napon belüli visszaküldéséig (na nem miattuk) minden előfordult. Legutóbb egy garanciális javítást kértem tőlük egy baleset miatt, amibe utólag nem is vagyok biztos, hogy a garancia körébe tartozott. ennek ellenére a lehető legprofibb módon kezelve az ügyet fennakadás nélkül sikerült a logisztikát és a javítást lebonyolítani. Teljes, személyes meggyőződésemből mondom, hogy ők a legjobb órások az országban, kizárólag pozitív élményeim vannak velük kapcsolatban, eddig egészen pontosan 6 db órát vettem tőlük, és egészen biztosan fogok is még. Csak és kizárólag hálával tartozom nekik, minden téren legyen az szakmai érdeklődés, tájékoztatás, eladás, logisztika stb, a legmesszebbmenőkig figyelembe veszik az ügyfél sajátosságait, kívánságait. Ezúton is köszönöm a javítási munkát, egyszerűen professzionálisak. Kizárólag őket ajánlom....

2016.02.24.
Kedves Krisztina!

Az óraszíj rendben megérkezett, köszönöm!
Önök továbbra is a legjobb órások az országban! :-)

További sok sikert és jó egészséget!

Kalló István 2016.02.09.
Gratulálni szeretnék, a gyors, preciz kiváló munkához.
Az ügyfelekkel való bánásmód és udvariasság utánozhatatlan

S.Ferenc 2016.02.02.
Tisztelt Hölgyem!
Köszönöm a példás hozzáállást, az előzékenységet és a pontos kiszállítást. Remélem, hogy az órával (Citizen EcoDrive) is éppoly elégedettek leszünk, mint a Forgalmazóval!

V. László 2015.12.30.
Tisztelt Asszonyom!

Csak most - miután a megrendelt karóra megérkezett - örülök igazán, hogy Önöket választottam a vásárláshoz az Interneten. Az óra tényleg ilyen kiszerelésben gyönyörű, ahogy a telefonbeszélgetésünk során Ön javasolta. Köszönöm a kedvességét, ill. segítőkészségét, amellyel a bizonytalankodásomban kisegített. Köszönöm a vásárlási lehetőséget és a gyors, korrekt ügyintézést.
A jövőben is szeretnék a partnerük maradni, és a környezetemben is ajánlani fogom az Önök vállalkozását.

Sok sikert kivánok

László Kaposvárról

Pulai Zoltán 2015.12.30.
Ma épen és egészségesen megérkezett a Casio Edifice Karorám. hajszál Pontosan Jár a 10 éves elem élettartam meg majd kiderül.
Köszönöm a Gyors Szállítást!

Erős László (82,5 éves) 2015.12.25.
Egy ilyen órát mintegy 7 éve használok, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Fiatalabb koromban hobbiból kb. 120 db.klf. márkás órát gyűjtöttem össze, de ezekből értékelhető módon kiemelkedik ez az óra. Ha fiatalabb lennék és új órát terveznék venni, maradnék ennél a márkánál.
Kellemes ünnepet kívánva, barátságos üdvözlettel: erőla

Franczel Zoltán 2015.12.22.
Kedves Órások!

Köszönöm szépen, hogy bepárásodott órámat ilyen hamar rendbe hozták nekem. Szinte hihetetlen, hogy bejelentésem után egy nappal itt volt nálam a futár, amit Önök küldtek, és kb. egy hét elteltével megint a karomon hordhatom a "szépségem". Alig akartam elhinni mikor ma bejelentkezett a futár a csomagommal.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a javitást, és szeretnék Önöknek nagyon boldog ünnepeket, és eredményekben gazdag boldog új évet kívánni.
Franczel Zoltán

Szalay Erika 2015.12.21.
Tisztelt Órák.hu!, Kedves órások!

Megint egy tökéletes órát hozott ma a futár, így már csak amiatt izgulok, hogy az ajándékozottnak tetszik-e majd Karácsonykor.De Önökön nem múlott a siker, és ebben biztos voltam!
Nagyon köszönöm a munkájukat és kívánok szép ünnepet, sikeres új esztendőt!
Üdvözlettel, Szalay Erika

Horváth Péter Szabolcs 2015.12.14.
Tisztelt Órák.hu!
Örömömre szolgál,hogy Önöknél vásárolhattam :)!De tényleg.... :) !Kedves,figyelmes,segítő kész,szakértő kiszolgálás!Szerintem ,ez igazán ritka!Ajánlani fogom mindenkinek,aki óra vásárlás előtt áll!Köszönöm!

2015.12.13.
Kedves Óraüzlet,

A mai napon vásároltunk Önöknél a Széchenyi téri üzletükben egy Mondaine karórát. Egészen Budapestről utaztunk kifejezetten csak emiatt Győrbe. Eredeti terveink szerint elsősorban még csak próbálni és nem kifejezetten megvásárolni szerettük volna.
A (névtáblája szerint) üzletvezető hölgy, - akinek sajnos a keresztnevét nem jegyeztük meg-, udvariassága, kedvessége, hihetetlen szakmai felkészültsége meggyőzött bennünket, hogy Önöknél kell vásárolnunk. Segítségével kiválasztottuk a legmegfelelőbb darabot, miután igen részletes tájékoztatást kaptunk nemcsak magáról az óráról, hanem a márkatörténetről is, meg is vásároltuk. Nem bántuk meg döntésünket. Igazán nem mindennapos ez az odafigyelés, amit kaptunk, köszönjük neki és bízom benne, hogy ez a levelem el tud jutni hozzá.
Szívesen ajánljuk cégüket másoknak is, munkájukhoz további eredményeket, sikereket kívánunk!

Üdvözlettel,
Gábor

Gábor 2015.12.03.
Kedves Győri Órás!

A minap vásároltam Önöknél egy Edifice EQW-a1200 típusú karórát. Meglepett a rendkívül felkészült kolléga, akit nem lehetett zavarba hozni a különféle szakmai kérdésekkel. Az ilyesfajta szakmai profizmus hiányzik sok-sok eladónál. Nagyon is érződött az órák iránti elkötelezettség és rajongás...

Köszönöm a lehetőséget és az árengedményt is :)

Gábor

2015.11.06.
Kedves Krisztina,

Köszönöm és öröm volt Önöknél vásárolni, mert látszik, hogy szenvedélyesen szeretik az órákat!


Üdvözlettel.

Kasza Géza Ferenc 2015.10.30.
Köszönöm a segítséget, amit Édesanyám órájának online kiválasztásához kaptam. Azóta is boldogan viseli a szép és pontos Citizent. Junghans órám elemcseréjét kiegészítették egy teljes külső tisztítással, és szükséges alkatrész cserével. Az eddig nyújtott munkájuk alapján a néhány éve létrejött kapcsolat továbbra is fennmarad, és csak Önöket tudom ajánlani az órák világával kapcsolatban. Sok sikert, és jó egészséget a további munkához.

sskgbr 2015.10.20.
Precízitás, szakértelem, segítőkészség, minőség.
Az üzletet jellemző eme tulajdonságok eredményeként a mai napon kezembe vehettem és csuklómra tehettem azt a remekművet, amely még értékesebbé teszi számomra az időt.
Ma a FREDERIQUE CONSTANT MANUFACTURE FC-710MC4H6 modelljének boldog tulajdonosa lettem.
Köszönöm.
S.Gábor Győr

D.Tamás 2015.10.14.
Ügyfélkozpontú, rugalmas, problémaérzékeny, precíz.
Gyors kiszállítás. Ezek viszont azok a jellemzők, amelyek csak a profikat illetik.
Gratulálok!

Rauth Tamás 2015.10.06.
Maximálisan elégedett vagyok a precíz és vásárlóbarát "hivatásukkal". Mivel minden órának megvan a maga története, köszönhetően a munkájuknak hosszú ideig megmaradhat azoknak akik Önöket választják!!!

Kívánok sok sikert a továbbiakhoz!
Üdvözlettel:
Rauth Tamás

2015.09.03.
Nagyon köszönöm a gyors és precíz munkát és szállítást!
Az óra ma délelőtt megérkezett.
Minden jót kívánok a továbbiakhoz!

L. Brigitta 2015.08.18.
Gyors, pontos, precíz. Köszönöm. És a legjobb árat Önöknél találtam!

D. Tamás 2015.08.04.
Tisztelt Asszonyom!
Az órát megkaptam, köszönöm a korrekt, pontos, rugalmas ügyintézést! Ismételten gratulálok Önnek, Önöknek a minden igényt kielégítő hozzáálláshoz, a vevőbarát üzletükhöz!
További sok sikert kívánok!
D. Tamás
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
AKTUÁLIS
2018.11.10.
TISSOT SEASTAR 1000 POWERMATIC 80
2018.10.09.
JUNGHANS MEISTER MEGA
2018.08.04.
FC RUNABOUT GMT AUTOMATIC
Korábbi "aktuális"-ok megtekintése »
HÍRLEVÉL
Név:  Irsz./település:
E-mail: Utca, hsz.:


Frederique Constant óra, Frederique Constant órák, Frederique Constant Győr MeisterSinger óra, MeisterSinger órák, MeisterSinger Győr Junghans óra, Junghans órák, Junghans Győr Certina óra, Certina órák, Certina Győr Tissot óra, Tissot órák, Tissot Győr Mido óra, Mido órák, Mido Győr swatch óra, swatch órák, swatch Győr Mondaine óra, Mondaine órák, Mondaine Győr SEIKO óra, SEIKO órák, SEIKO Győr Citizen óra, Citizen órák, Citizen Győr Edifice óra, Edifice órák, Edifice Győr Sheen óra, Sheen órák, Sheen Győr Protrek óra, Protrek órák, Protrek Győr
G-Shock óra, G-Shock órák, G-Shock Győr Baby-G óra, Baby-G órák, Baby-G Győr Casio óra, Casio órák, Casio Győr Joop óra, Joop órák, Joop Győr Esprit Collection óra, Esprit Collection órák, Esprit Collection Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Esprit óra, Esprit órák, Esprit Győr Pierre Cardin óra, Pierre Cardin órák, Pierre Cardin Győr DKNY óra, DKNY órák, DKNY Győr, Donna Karan New York óra Lacoste óra, Lacoste órák, Lacoste Győr HERMLE falióra, HERMLE faliórák, HERMLE Győr Hirsch óraszíjak Marcco Győr ZRC Győr9022 Győr, Király utca 17. (Széchenyi tér) / 9022 Győr, Jedlik Ányos utca 18. (Eszterházy-palota) / 9024 Győr, Ikva utca 43. (Marcalváros)
Tel.: 06-96-335-015 / E-mail: info@orak.hu / www.orak.hu
weboldal tervezés: IRQ
©2009-2018 / Felhasználási szabályzat és adatvédelmi tájékoztató